В Запоріжжі діти розмалювали автівку для ЗСУ

В Запорізькому районі діти-жителі одного з сіл балончиками розмалювали машину для військових дитячими долоньками, гербом України та словами "дякую ЗСУ". Автівку військовим передадуть волонтери. 

Для того, щоб зробити малюнки, діти використали трафарети, які самі ж зробили з картону - з коробок для піцци. Кольори використали сіро-зелені, в які зазвичай і фарбують військову техніку. 

Волонтери придбали цю автівку в Англії на кошти від продажу брелоків, які роблять з залишків збитою ППО ракети. Машину вдалося купити за 300 тисяч гривень. 




03 апрель 2023 /
Похожие новости

Росіяни будуть знищувати на Запоріжжі своїх колаборантів і звинувачувати в цьому Україну

Про це в своєму телеграм-каналі написав мер Мелітополя Іван Федоров. За його словами найближчим часом колаборантів у Василівці поменшає. 

Під час масованої ракетної атаки наші ППО збили 47 ракет з 55

За сьогодні, 26 січня, наші протиповітряні сили знищили 47 з 55 ракет рф, запущенних по Україні, – Залужний.

Військовий експерт Жданов розповів, чи можливий зараз наступ росіян на Запоріжжя

Інтернет-користувачі спитали Олега Жданова, чи треба запорожцям зараз переживати через можливий наступ російських військ на обласний центр.

Росіяни можуть спробувати піти на Запоріжжя, але я сумніваюся, що на них чекає успіх - військовий експерт

Останнім часом у медійному просторі України знову з'явилася інформація, що ворог не залишає надій захопити Запоріжжя та перекинув на цей напрямок деяку частину солдатів та техніки. Військовий експерт

Намагалися морально загнобити та погано годували – захисники Азовсталі розповіли, як до них ставилися у полоні

Частина захисників Маріуполя, яких українській владі вдалося визволити з російського полону, розповіли, перебуваючи на Запоріжжі, як їм жилося «в гостях» у росіян.