Військовий експерт Жданов розповів, чи можливий зараз наступ росіян на Запоріжжя

Інтернет-користувачі спитали Олега Жданова, чи треба запорожцям зараз переживати через можливий наступ російських військ на обласний центр.

- Навряд чи буде наступ аж на Запоріжжі. На запорізькому напрямку – так, це можливо. Але наступ саме на місто Запоріжжя – це сьогодні малоймовірно. Вони просто тупцюватимуться, будуть битися об наші позиції, як вони це роблять у Донецькій області. Говорити про те, що запорожцям треба збирати валізи та евакуюватися – на сьогоднішній день немає сенсу, - відповів Жданов.

Нагадаємо, самі ж військові експерти і лякали перед цим запорожців - мовляв, Росія зібрала резерви і перекидає їх на південь України, у напрямі Запоріжжя.
09 сентябрь 2022 /
Похожие новости

ЗСУ посунули лінію фронту на 50 км і повернули 20 населених пунктів на Харківщині

Про це 8 вересня журналістам розповів заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

Росіяни можуть спробувати піти на Запоріжжя, але я сумніваюся, що на них чекає успіх - військовий експерт

Останнім часом у медійному просторі України знову з'явилася інформація, що ворог не залишає надій захопити Запоріжжя та перекинув на цей напрямок деяку частину солдатів та техніки. Військовий експерт

Намагалися морально загнобити та погано годували – захисники Азовсталі розповіли, як до них ставилися у полоні

Частина захисників Маріуполя, яких українській владі вдалося визволити з російського полону, розповіли, перебуваючи на Запоріжжі, як їм жилося «в гостях» у росіян.

Запорожский губернатор рассказал, стоит ли опасаться наступления на город Запорожье

В интервью “Украинской правде” глава ЗОГА Александр Старух ответил на вопрос, может ли Запорожье стать следующей целью российской армии.

Арсен Мірзоян: Новий рік зустріну з хлопцями на передовій

Зі співаком, що родом із Запоріжжя, Арсеном Мірзояном, «Новий День» записав новорічне інтерв’ю – зі святковим настроєм, «олів’є» і мандаринками.

Єпископ Фотій: Не забувай про Бога і Бог ніколи не забуде про тебе

Зважаючи на те, що «Новий День» спеціалізується на політиці та економіці, то й інтерв’ю з Єпископом Запорізьким і Мелітопольським Запорізької єпархії Української Православної Церкви Київського