Росіяни можуть спробувати піти на Запоріжжя, але я сумніваюся, що на них чекає успіх - військовий експерт

Останнім часом у медійному просторі України знову з'явилася інформація, що ворог не залишає надій захопити Запоріжжя та перекинув на цей напрямок деяку частину солдатів та техніки. Військовий експерт Олександр Мусієнко, у минулому полковник, у коментарі ЗМІ розповів, що він думає з цього приводу.

- Так, вони підвозили техніку до Мелітополя і це фіксувалося. Але там (під Запоріжжям, – ред.) є певні позиції у ЗСУ. Якщо вони хочуть спробувати це зробити – ну хай пробують. Щоб вести наступальні дії з походом на Запоріжжя, потрібно ж і сили зібрати. Ну, я розумію, вони хочуть використовувати це як відволікаючий маневр. Вони ж не перестають атакувати під Сіверськом та Бахмутом і тримають угруповання військ під Харковом. І ще їм потрібно захищати Херсон. Де на це все в цих умовах знайти сили? Вони наприкінці серпня планують провести ротацію, а доти де вони братимуть поповнення на те, щоб проривати оборонні рубежі української армії? Сумнівно. Вони можуть спробувати, але я сумніваюся, що вони матимуть якийсь успіх, – сказав військовий експерт.

Нагадаємо, раніше російський опозиційний експерт Руслан Левієв заявив, що після боїв на Донбасі РФ не матиме сил для спроб захоплення якихось міст в Україні.
01 август 2022 /
Похожие новости

Намагалися морально загнобити та погано годували – захисники Азовсталі розповіли, як до них ставилися у полоні

Частина захисників Маріуполя, яких українській владі вдалося визволити з російського полону, розповіли, перебуваючи на Запоріжжі, як їм жилося «в гостях» у росіян.

Україна побила Росію так, що в неї очі позапливали - російський політолог

В коментарі опозиційному російському ЗМІ політолог Аббас Галлямов розповів, що позиції Путіна похитнутися, бо російська армія продемонструвала свою слабкість.

Запорожский губернатор рассказал, стоит ли опасаться наступления на город Запорожье

В интервью “Украинской правде” глава ЗОГА Александр Старух ответил на вопрос, может ли Запорожье стать следующей целью российской армии.

Базовий набір: яка нижня білизна обов’язково повинна бути в комоді кожної жінки?

Красива нижня білизна Kleo − «слабкість» багатьох представниць прекрасної статі. Однак з білизною часто трапляється така ж ситуація, як і зі звичайним одягом: повна шухляда, а знайти те, що потрібно

Арсен Мірзоян: Новий рік зустріну з хлопцями на передовій

Зі співаком, що родом із Запоріжжя, Арсеном Мірзояном, «Новий День» записав новорічне інтерв’ю – зі святковим настроєм, «олів’є» і мандаринками.

Єпископ Фотій: Не забувай про Бога і Бог ніколи не забуде про тебе

Зважаючи на те, що «Новий День» спеціалізується на політиці та економіці, то й інтерв’ю з Єпископом Запорізьким і Мелітопольським Запорізької єпархії Української Православної Церкви Київського