Діодні лампи для освітлення вашої оселі

діодні лампиДіодні лампи стали новітнім перспективним напрямком в області світлотехніки, які прийшли на зміну традиційним джерелами штучного світла. Вони застосовується практично у всіх областях людської життєдіяльності - в побутовому і офісному освітленні, архітектурної та ландшафтної підсвічуванні, в промисловості і автомобільної індустрії. LED Сучасна лампа, купити яку сьогодні можна по досить невисокою ціною, може встановлюватися в світильники ЖКГ, вуличні ліхтарі, фари і сигнальні вогні автомобілів, побутові освітлювальні прилади, прожектори, різні технічні пристрої.

Лампи діодні для будинку

Грамотно організоване побутове освітлення здатне створити чудеса, створити в приміщенні особливу атмосферу, розставити акценти в інтер'єрі. Лампи діодні для будинку з їх різноманітністю форм і широким діапазоном кольорів, використовуються не тільки в якості основного джерела світла, а й застосовуються для створення оригінальних і стильних інтер'єрних рішень. З їх допомогою можна візуально розширити приміщення, підняти стелю, зонувати простір, виділити предмети інтер'єру.
Настінні світильники, спрямовані до стелі або заховані за карнизом дадуть рівномірно розсіяний приємний світло. Точкові світильники підкреслять різні інтер'єрні об'єкти - фотографії, колекційні предмети, красиві рослини. Підлогові лампи допоможуть візуально збільшити простір кімнати, створити атмосферу розслабленості й умиротворення.

Освітлення промислових об'єктів

Європейські корпорації вже давно віддають перевагу світлодіодному освітленню. Це обумовлено високою економічністю, надійністю і тривалим ресурсом експлуатації. Лампи діодні несприйнятливі до вібрацій, мають високу опірність до механічних пошкоджень, не сприйнятливі до впливу навколишнього середовища і слабоагресивних хімічних речовин. Все це дозволяє встановлювати їх в цехах, складських приміщеннях, лабораторіях, на проммайданчиках.

Світлодіодні лампи LED у вуличному освітленні

Використання LED муніципалітетами технологій в освітленні вулиць і проспектів це не лише модний тренд, але й суттєва економія. Навіть дуже яскраві світлодіодні лампи LED здатні прослужити кілька років, що виключає їх дорогу заміну в вуличних ліхтарях і знижує витрати на оплату електролічи. Крім того, вони не боятися низьких температур і можуть працювати при будь-яких погодних умовах.
Світлодіодні світильники крім практичної - освітлення вулиць, доріг, рекламних щитів, житлових комплексів тощо, виконують також декоративну функцію. Їх застосовують для красивої підсвічування будівель, архітектурних споруд, монументально-декоративних установок, скульптур, фонтанів.
Придбати світлодіодні лампи для будь-якого типу освітлення можна в інтернет магазині Ledstorm. Відчуйте якість LED освітлення разом з компанією Ledstorm.

13 декабрь 2016 /
Похожие новости

Народные депутаты из разных фракций считают инициативу о специальном правовом режиме полезной для Запорожского региона

Нардепы готовы поддержать законопроект о специальном правовом режиме Запорожья в Верховной Раде.

Академики разрабатывают электромобиль на основе ЗАЗ Lanos

Институт электродинамики НАН представил проект «Доступный украинский электромобиль», целью которого является налаживание производства в Украине машин с нулевым вредным выбросом в атмосферу.

Запорожцы стали меньше есть

Жители Украины начали постепенно отказываться от продуктов, которые ранее пользовались широким спросом.

Обнаженный активист отрицает, что хочет «голой» славы

В социальные сети попали фотографии обнаженного запорожского активиста Олега Ткаченко, который позиционирует себя в качестве главы местного отделения всеукраинского общества «Просвита» им. Тараса
Комментарии

НАПИСАТЬ КОММЕНТАРИЙ

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.