Економіст розповів, яким буде курс долара в червні

Фінансовий експерт, кандидат економічних наук Олександр Хмелевський вважає, що валютної паніки не буде.

За його словами, курс долара в Україні в червні не зазнає значних змін і збережеться у межах коридору 37 - 38 грн/дол.

"Суттєвої девальвації готівкової гривні в червні не очікується. Курс коливатиметься в межах 37 - 38 грн за долар", - зазначив він.

На його думку, навіть попри те, що у червні НБУ повинен підготувати план заходів з ослаблення валютних обмежень на вимогу Міжнародного валютного фонду на початку літа він збереже офіційний валютний курс без змін.
31 май 2023 /
Похожие новости

Росіяни можуть спробувати піти на Запоріжжя, але я сумніваюся, що на них чекає успіх - військовий експерт

Останнім часом у медійному просторі України знову з'явилася інформація, що ворог не залишає надій захопити Запоріжжя та перекинув на цей напрямок деяку частину солдатів та техніки. Військовий експерт

Базовий набір: яка нижня білизна обов’язково повинна бути в комоді кожної жінки?

Красива нижня білизна Kleo − «слабкість» багатьох представниць прекрасної статі. Однак з білизною часто трапляється така ж ситуація, як і зі звичайним одягом: повна шухляда, а знайти те, що потрібно

Скорее всего, будет девальвация гривны – экономист

Кандидат экономических наук Владимир Власюк рассказал, какие секторы экономики должно поддерживать государство. А также о том, каким будет курс гривны в ближайшее время.

Летом курс доллара может снизиться до 26 гривен – экономист

В апреле гривна укрепилась на 2,3% относительно курса доллара. Свой прогноз того, что будет с национальной валютой дальше, высказал экономический эксперт Илья Несходовский.

Военное положение могут использовать для девальвации гривны – эксперт

Такое предположение сделал в эфире программы «Киев LIVE» телеканала «Киев» глава Комитета экономистов Украины Андрей Новак.

К 2020 году курс нацвалюты будет 30 гривен за доллар – эксперт

Такое мнение высказал Максим Пархоменко, аналитик Альпари. По его мнению, украинская экономика максимально сильно зависима от закупок энергоносителей. Поэтому на осенний период и приходится