У «Запоріжсталі» з’явився новий гендиректор. Поки що в.о.

У вівторок, 3 січня, компанія «Метінвест» оприлюднила повідомлення, згідно з яким у запорізького металургійного гіганта з’явився новий керівник. Виконувачем обов'язків генерального директора «Запоріжсталі призначено Романа Слободянюка.

До цього призначення Слободянюк працював директором із виробництва операційної дирекції групи »Метінвест».  Він 1989 року народження, народився в Запоріжжі. 

Кар'єра Слободянюка розпочалася у 2012 році з комбінату "Запоріжсталь", де він працював на робочій спеціальності в цеху гарячої прокатки, потім у відділі безперервного вдосконалення як менеджер. У 2013 році віночолював новостворений підрозділ комбінату – цех металовиробів, який під його керівництвом у короткі терміни показав високу ефективність, підкріплену економічними показниками.
2018 року Слободянюк був призначений заступником директора із виробництва – начальником виробничого відділу комбінату "Запоріжсталь". У 2019-2022 роках працював в операційній дирекції групи "Метінвест" на посаді директора з виробництва.


03 январь 2023 /
Похожие новости

Намагалися морально загнобити та погано годували – захисники Азовсталі розповіли, як до них ставилися у полоні

Частина захисників Маріуполя, яких українській владі вдалося визволити з російського полону, розповіли, перебуваючи на Запоріжжі, як їм жилося «в гостях» у росіян.

Выборы мэра Запорожья откладывали из-за заинтересованных лиц - нардеп

В своем публичном сообщении в социальной сети нардеп от Запорожской области Юлия Яцык сообщила, что подкомитет по вопросам выборов назначил дату проведения внеочередных выборов мэра Запорожья на 30

Арсен Мірзоян: Новий рік зустріну з хлопцями на передовій

Зі співаком, що родом із Запоріжжя, Арсеном Мірзояном, «Новий День» записав новорічне інтерв’ю – зі святковим настроєм, «олів’є» і мандаринками.

Володимир Москаленко: Запоріжжю є куди розвиватися і ти можеш долучитися до цього розвитку

З депутатом Запорізької міськради від «Батьківщини» і журналістом Володимиром Москаленко «Новий День» говорив про плани політика стати парламентарієм. І стало зрозуміло, навіщо депутати взагалі

Ярослав Гришин: Під час воєнного стану прокурор Запорізької області усунувся від виконання своїх обов’язків

Голова фракції УКРОПу в Запорізькій облраді, правозахисник Ярослав Гришин обурений діями керівника Запорізької обласної прокуратури Валерія Романова, який заборонив працівникам брати відпустки та

Єпископ Фотій: Не забувай про Бога і Бог ніколи не забуде про тебе

Зважаючи на те, що «Новий День» спеціалізується на політиці та економіці, то й інтерв’ю з Єпископом Запорізьким і Мелітопольським Запорізької єпархії Української Православної Церкви Київського