ЗСУ посунули лінію фронту на 50 км і повернули 20 населених пунктів на Харківщині

Про це 8 вересня журналістам розповів заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

За його словами, ЗСУ, Нацгвардія та інші силові підрозділи повернули під контроль України вже понад 700 квадратних кілометрів на Харківському на Південнобузькому напрямках.

Загалом наші підрозділи на окремих напрямках просунулись вглиб оборони противника від 2 до декількох десятків кілометрів. Звільнено низку населених пунктів. Загальна площа території, повернутої під контроль України, на Харківському на Південнобузькому напрямках складає понад 700 квадратних кілометрів, - розповів Олексій Громов.

Також військовий наголосив, що військові частини вклинились в оборону противника на Харківському напрямку - на глибину до 50 кіломерів. В ході ведення активних дій на Харківському напрямку звільнено понад 20 населених пунктів.

08 сентябрь 2022 /
Похожие новости

Росіяни можуть спробувати піти на Запоріжжя, але я сумніваюся, що на них чекає успіх - військовий експерт

Останнім часом у медійному просторі України знову з'явилася інформація, що ворог не залишає надій захопити Запоріжжя та перекинув на цей напрямок деяку частину солдатів та техніки. Військовий експерт

Україна побила Росію так, що в неї очі позапливали - російський політолог

В коментарі опозиційному російському ЗМІ політолог Аббас Галлямов розповів, що позиції Путіна похитнутися, бо російська армія продемонструвала свою слабкість.

Кого кормит «Мотор Сич», или Реквием по «сбитым летчикам»

Бизнес-интересы в Запорожье зачастую совпадают с политическими. Богуслаев проигрывает везде?

Коронавирус косит ряды запорожских политиков от «За майбутнє України»

После скандальной сессии Запорожского обласовета, уже второй народный избранник от этой партии заявил о том, что не пришел на сессию, потому что заболел COVID19.

Налоговая опубликовала список запорожских предприятий с большими долгами по налогам

Государственная налоговая служба Украины обнародовала названия крупнейших предприятий-должников Запорожской области.

Ярослав Гришин: Під час воєнного стану прокурор Запорізької області усунувся від виконання своїх обов’язків

Голова фракції УКРОПу в Запорізькій облраді, правозахисник Ярослав Гришин обурений діями керівника Запорізької обласної прокуратури Валерія Романова, який заборонив працівникам брати відпустки та