Базовий набір: яка нижня білизна обов’язково повинна бути в комоді кожної жінки?

Красива нижня білизна Kleo − «слабкість» багатьох представниць прекрасної статі. Однак з білизною часто трапляється така ж ситуація, як і зі звичайним одягом: повна шухляда, а знайти те, що потрібно саме до сьогоднішнього вбрання – проблема. Щоб такого не сталось, необхідно знати, які саме елементи є дійсно необхідними – саме вони складають основу «білизняного гардеробу». Саме про ці предмети і буде йти мова у статті.

Бюстгальтери: найважливіші моделі на різні випадки життя


Список таких бюстгальтерів повинен включати:
  • Однотонний бежевий бюстгальтер на вузьких лямках
Це універсальний варіант, який підійде практично до будь-якого одягу, особливо, до напівпрозорих суконь чи блуз. Відтінок такого бюстгальтера має бути максимально подібним до тону шкіри, фактура – гладкою, а лямки – прості, без мережива чи іншого декору. Пояс і чашка повинні прилягати до тіла, але не перетягувати його – щоб не виникало неестетичних складок.
  • Гладкий балконет зі знімними бретелями
Колір може бути будь-яким, якщо тканина одягу, з яким його планується одягати, не просвічується. В протилежному випадку бежевий – «наше все». Лямки в такій моделі можна по-різному перехрещувати, додати подовжувальну додаткову лямку, або ж узагалі обійтись без них – таким чином, один і той же предмет можна одягати з сукнями і топами з різними типами вирізу, в тому числі й з відкритою спиною.
  • Спортивний бюстгальтер
Його можна носити не тільки на тренування, а й на прогулянку чи пікнік – для зручності у ситуаціях, які не вимагають старанно продуманого аутфіту. Слід обирати вироби із натуральної бавовни, з не надто тугою резинкою.
  • Мереживний бюстгальтер
Його вигляд, колір і декор – справа виключно смаку власниці. Єдині вимоги до такого вишуканого «красеня» − зручність і відповідність параметрам фігури.

Трусики: для зручності і стилю


Перше місце займає комплект першої необхідності – це бавовняні трусики фасону «сліп» або «хіпстер» у кількості як мінімум 7 екземплярів. Вони підходять до більшості повсякденних вбрань, відзначаються зручністю і гігієнічністю.

Трусики з високою талією – не менш потрібні: вони є оптимальним варіантом до штанів чи спідниць на високій талії, які зараз є у гардеробі практично кожної.

На літо не обійтись без бежевих безшовних трусиків. На відміну від білих чи, тим паче, кольорових, вони не будуть привертати до себе зайвої уваги, злившись з кольором шкіри.

Моделюючі трусики-шорти на високій талії варто мати у себе навіть тим, хто на всі сто відсотків впевнені у своїй стрункості. Такі моделі дозволять бездоганно виглядати у вечірньому платті на урочистих заходах, навіть після багатого застілля.

Ну, й, звичайно, без мережива – нікуди. Добре, якщо такі трусики  підібрані в одному тоні й стилі до мереживного бюстгальтера, а ще краще – коли вони придбані одним комплектом.

Зібравши базу, можна зітхнути з полегшенням, і надалі мати повну свободу, обираючи моделі в тій кількості, яка забажається, і в найпримхливіших варіантах дизайну, на радість собі і своєму коханому. Але, щоб базовий набір дійсно виконував свою функцію, потрібно, аби він не був пустою формальністю – як тільки одна річ із найнеобхідніших втратить свій вигляд, її заміна має стати пріоритетною.
17 февраль 2020 /
Похожие новости

Арсен Мірзоян: Новий рік зустріну з хлопцями на передовій

Зі співаком, що родом із Запоріжжя, Арсеном Мірзояном, «Новий День» записав новорічне інтерв’ю – зі святковим настроєм, «олів’є» і мандаринками.

Володимир Москаленко: Запоріжжю є куди розвиватися і ти можеш долучитися до цього розвитку

З депутатом Запорізької міськради від «Батьківщини» і журналістом Володимиром Москаленко «Новий День» говорив про плани політика стати парламентарієм. І стало зрозуміло, навіщо депутати взагалі

Ярослав Гришин представил концепцию развития области «7 шагов за 100 дней без Брыля»

Депутат Запорожского областного совета, адвокат Ярослав Гришин обсудил с запорожцами первые шаги, которые необходимо сделать после недавнего увольнения президентом Владимиром Зеленским губернатора

Як захистити свій будинок? Вибираємо броньовані двері

Переглядаючи у черговий раз повідомлення від ЗМІ про злочинців, які проникли у чийсь будинок та наробили лиха, все більше людей замислюються про додаткові заходи безпеки. Одним із засобів, які

Ярослав Гришин рассказал о коррупции в сфере транспорта

На своей странице в соцсети депутат опубликовал видео с автостанции «Запорізька АС-4», расположенной по адресу Ореховское шоссе 6а, которую открыли в конце 2018 года.

Єпископ Фотій: Не забувай про Бога і Бог ніколи не забуде про тебе

Зважаючи на те, що «Новий День» спеціалізується на політиці та економіці, то й інтерв’ю з Єпископом Запорізьким і Мелітопольським Запорізької єпархії Української Православної Церкви Київського